Revolut – Gratis Mastercard debit card en periodiek gratis crypto geld

Gratis Mastercard debit card en periodiek gratis crypto geld

Revolut biedt een gratis Mastercard debit card en biedt de mogelijkheid om gratis crypto geld te verdienen door het maken van een quiz in de app. Tevens is Revolut vooral handig voor buitenlandse betalingen. Revolut stelt je namelijk in staat om geld uitgeven in meer dan 150 valuta’s tegen de interbancaire wisselkoers.

Een debit card is een prepaid kaart die je moet opladen. Opladen kan vanaf een andere creditcard (ik heb mijn kaart gekoppeld aan de creditcard van mijn bank) of vanuit cryptovaluta in je account. Opladen is met een druk geregeld via de mobiele app.

Wat krijg je?

  • Een gratis digitale Mastercard debit card (prepaid) die je via de Revolut mobiele app gemakkelijk kunt opladen. Je kunt hiermee betalen bij alle winkels en webshops wereldwijd.
  • Verdien gratis crypto geld met het maken van een quiz in de Revolut mobiele app.
  • Tip: Koppel je Revolut Mastercard debit card aan Curve. Curve maakt het mogelijk om met je Revolut Mastercard card te betalen middels Apple Pay of Android Pay. Tevens kan je met Curve transacties “wisselen” tussen creditcards, erg handig als je toevallig net te weinig tegoed op je Revolut Mastercard card hebt staan. Je kunt via Curve de transactie eerst betalen met een andere credit card, vervolgens tegoed op de Revolut Mastercard card storten en daarna via Curve de transactie wisselen naar de Revolut Mastercard card.

Hoe werkt het aanmeldproces?

  • Klik op de aanmeldlink en vul je mobiele telefoonnummer in. Je ontvangt een SMS-bericht met een downloadlink voor de mobiele app.
  • Installeer de Revolut mobiele app.
  • Doorloop het registratieproces. Hierbij moet je ook een selfie maken en een foto van je paspoort uploaden. Kies bij ‘Plan selecteren’ voor ‘Niet nu’, rechtsboven in beeld. Kies enkel voor een gratis virtuele kaart. Het goedkeuren van mijn identiteitscontrole duurde ongeveer 15 minuten.
  • Ga in de app naar het tabblad Crypto en activeer een crypto rekening. Vervolgens komt onder het Crypto tabblad een kopje ‘Learning’ beschikbaar, waar je quiz-en kunt spelen voor gratis crypto geld!